Bob

Ez a medve, Bob. :)

Múlt hétvégén volt nálunk vendégségben. Nagyon örültünk neki, igen, én is. Naná, mert medve. :) De ennél több is, mivel az történik, hogy az iskolában vannak osztályállatok (nem az osztály állatai :) ), akit hazavisz minden hétvégén egy-egy gyerek az adott osztályból.
Alexnél múltkor egy tigris volt.
Akkor kérdeztem Matyust, hogy náluk nincs-e állat és mondta, hogy de van, a medve... De csak az kaphatja meg, aki nagyon-nagyon jó... Szomorúan leszegte a fejét, és közben én is a magamét, mert hát ez a kisfiú ez minden szokott lenni, de nagyon-nagyon jó, az bizony nagyon ritkán fordul elő... ;)
Így aztán amikor mégis hazaállított a medvével, volt öröm.

Persze ezekkel az állatokkal igazából csak a gond van, mert egész hétvégén hurcibálni kell, fotózkodni vele, hogy milyen aktív és szuper családhoz került, aztán nyomtathatod a képet, ahol és a ahogy sikerül, írni kell hozzá a fogalmazást és hétfőn reggel meg cipelni kell.

Magam részéről azért azt remélem, hogy ez a rendszer úgy van kitalálva, hogy az osztályban lévő harminc gyerekből mindenkihez eljut, és ez a jutalom rész csak szöveg.