HAVASI - SYMPHONIC: Voices of Change 2013 (LIVE)

Ezt már biztosan mutattam, ha a koncert verziót nem is, de a klip-ben biztos vagyok. (Közben meg tudom, hogy időnként ismétlődnek posztok, zenék, versek, szösszenetek, dehát egy-egy dolog többször vagy annyiszor érint meg, hogy találkozom vele.)



Ez az egész produkció, az egész Havasi, a zenekar, a zene és a karja, a hangok, akár emberi, akár a hangszeré, de közben meg teljesen természetfeletti és emberfeletti. A tehetség ezernyi és milliószoros memutatkozása. A lelkek összeértek, hogy nem egészen pontosan de egy másik dalból idézzek.

Emlékszem erre a dalra ott, élőben. És a hatásra is. De most ahogy ülök itt a fotelban és nem tudom hanyadszor nézem-hallgatom.

Az egyik legnagyobb álmom, hogy ezt az embert minél többet tudjam hallgatni élőben és egyszer igen, ott üljek az első sorban is. vagy legalább az első hétben (azért 7, mert onnan még látok saját szemmel és mert szeretem a hetet).

A távolság (akármelyikre értendő) és a keretek határt szabnak.

Radics Gigit amúgy nem szeretem. Talán egy dalát sem. De ebben itt, elképesztő és csak rajongani tudom. Ezt így rajta kívül ötletem nincs, hogy ki tudná átadni. És itt még mindig csak mennyi .... ki sem számolom inkább... 96-ban született, nem hiszem el. Ezt még mindig nem. Az egészet nem.



Meg is hallgatom újra. :)