Az élet gazdagabb lesz, ünnepibb és emberibb, ha megtöltöd a hétköznapok néhány percét a rendkívülivel, az emberivel, a jóindulatúval és az udvariassal; tehát az ünneppel.
Márai Sándor


Ennek örömére ma elvonultunk a Télapóhoz Londonba. :) Tudom, még korán van, de már alig kaptunk időpontot (pedig az első nap regiztünk). Hát, nagy móka volt (persze némi stressz is), de még mindig odavagyok, ha úgy igaziból találkozunk. :) Tudjátok, írtam régen is, hogy így van, arra a pár percre én még mindig beveszem a mesét. Most is ott ült a padon, egész valódinak tűnt. Beszélgetett a fiúkkal és minden keresztkérdésre volt (jó!) válasza, nyilván, hiszen nem most kezdte. Pedig Matthew kemény kérdéseket szórt neki: pl. hol vannak a manók, hol vannak a rénszarvasok, igazi ajándék van-e a kandalló előtt, stb, stb. :) De aztán ő is megkapta a kérdést, hogy jó gyerek volt-e. :) 
Gondolkozott egy kicsit a buksijával és megadta a legjobb választ: jó is volt meg rossz is. :)

Egyik nap megkérdeztem tőle, hogy még mindig az B... nevű kisfiú-e a barátja. Azt mondta, hogy igen. És kérdeztem tovább (mivel van némi ismeretem róla mára), hogy mindig olyan rossz gyerek-e. :)
- Hát igen, de néha jó is... :)
Tehát nem jó gyerek, aki néha rossz, hanem néha jó ... :)