Voltam is meg nem is

Ma reggel úgy gondoltam, hogy elég lesz nekem csak elszaladni itt a főutcára beszerezni amit kell, aztán a könyvekkel töltöm a napot, úgyis olyan hűvös volt. Volt, aztán két óra múlva kánikula lett. Itt tényleg minden megtörténhet - már ami az időjárást illeti, biztosan. Ja, igaz, amúgy is. :)

Szóval elintéztem amit akartam, a szép kislányt is hazahoztam és ha már jó idő volt célba vettem a múltkor elnapolt egyik helyet: Eltham Palace.

Egy cikkből néztem ki, de ott még más csodás helyekről is írtak:
Nincs ide messze, és a hirtelen ötletek terén ezután jobb lesz racionálisnak lenni. Emlékezetből mentem, mert  bár a jegyzetfüzet nálam volt, de nem írtam múltkor bele a részleteket... :) Akinek nincs esze, jegyzeteljen, de legalább jegyzeteljen ... :)
Na mindegy, odataláltam, csak éppen zárva volt...  (mert hogy múltkor vasárnap akartam menni, és akkor nyitva is van, de pénteken és szombaton nincs...)
Nagyon szép hely és nincs is túl messze, közvetlenül, egy busszal odajuthatok, tehát visszatérek majd, csak előtte megnézem majd, hogy nincs-e valami miatt zárva.