Bizonyítvány

Ahogy mondani szokták, a siker mindig a legjobbkor jön. Lehet, hogy nem mondanak ilyet, akkor ezt most én mondom. :)

Alex hazahozta ma a bizonyítványt, vagyis sok A4-es papírt, mint értékelést. Rengeteg írás van, amit kíváncsiságtól hajtva én is átböngészek majd. :) Igen, szótárral. :)

De most jöhet a dobpergés, mert Bernoka napközije ezúttal abszolút sikert könyvelhet el, mert a gyerek nem csak, hogy hozta a kötelezőt, de túlment(ünk) rajta. :)

Írás, olvasás és a matek kap értékelést.
Írásból a kért szintet teljesítette (1A) - hozzáteszem, hogy ezzel gondok voltak, év elején eléggé lehúzták, hogy nem szeret és nagyon csúnyán is ír, és nem is akar írni. Januárban, amikor elkezdtük a napközit, napi 2 sort tudtam vele íratni... Most pár hete már magától irocskál, dalszöveget másol és kis akármiket irogat.
Olvasás és matek pedig teljesen hihetetlen, az 1A helyett 2C lett. :)
Olvasni az apjával szokott, mert mondtam, hogy angolul olvasni talán mégse tőlem tanuljon a gyerek (talán inkább fordítva... :) ); a matek viszont tényleg délutáni gyakorlás, ahogy az írás is.

Szóval ahogy mondják, Well done Alex and well done Bernoka. :)

És akkor most jöhet Matthew szrorija is. Múlt héten neki is kiadták az abszolút jó értékelést és csupa jót olvastam benne, hogy 15-ig hogy tud számolni és még akármiket is képes produkálni, meg ilyenek, nagyon érdekes volt.
Az előbb pedig tanulós könyvet keresett. :) Mik vannak.
És megtanult fütyülni, amivel nagyon mókás, mert kicsi dallamocskákat füttyög baktatás közben. :)