Filmek

A hétvégén láttam pár filmet, íme a mostani ajánlás:

Széttört szívek háza (1-2. rész)
Nagyon szép film és nem is zsepimentes. A maga bosszúságával, hogy az emberek milyen hülyén tudják elcs.szni a pillanatot és hagyni elmenni a boldogságot, vagy hogy...

A tartalom:
Meiling, a csodálatosan szép fiatal nő egy, a háborúban megsebesült amerikai katonát ápol. Amikor a férfi végre magához tér, szinte azonnal egymásba szeretnek és tiltott kapcsolatba kezdenek. Richard-nak egy nap azonban maga mögött kell hagynia Szingapúrt és vissza kell utaznia Amerikába, hiszen ott várja őt a családja. De megígéri szerelmének, hogy visszatér hozzá, s egy gyűrűt hagy neki emléknek és biztosítékként. Ám Meiling soha többé nem hall róla, így kénytelen egyedül, kitagadva és állapotosan szembenézni az élettel. Amikor pedig a lánya, Harmony felnőttként úgy dönt, hogy megkeresi az édesapját, nem áll az útjába. Harmony hamarosan rábukkan Richard családjára, a féltestvérére és az apja feleségére, de elhunyt apját már nem ismerheti meg. A mostoha nem nézi jó szemmel a lány felbukkanását, akit egyenesen a hatalmas örökségre pályázó csalónak tart. Ellenérzését pedig csak tetézi, hogy a két fiatal, a két állítólagos féltestvér, Gideon és Harmony között szerelem szövődik.


A másik film érdekes, de kicsit vontatott, de azért nézzétek meg. :) 
Jóvoltköszönömkérekmég
Néhány New York-i fiatalról szól a történet. Az írói pályával küszködő Samnek a magánélete sem rózsás. Befogad egy fiatal, magányos fiút. Miközben megpróbál apja helyett apja lenni, odáig van Mississippiért, az énekesnői babérokról álmodó pultoslányért. A nő beleegyezik, hozzá költözik, hogy kipróbálja, milyen egy "igazi" kapcsolat. Rasheen jelenléte azonban sutává teszi a dolgokat. Sam egyik alkalmi barátnője, Annie ritka betegségben szenved, amely miatt nincs haja. Ezért nem találja a helyét, egyik kapcsolatból a másikba ugrik. A házaspár Charlie és Mary is Sam barátja. Életük nagy lehetősége előtt állnak, ám az új állás miatt Los Angelesbe kellene költözniük.