Filmajánló

Ezeket kedvelem, otthon is többször láttam:

Ébredj velünk
http://filmneked.com/ebredj-velunk/
A tévés Becky Fullernek szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt. A férfi azonban nem hajlandó együttműködni vele, és különösen nem a Pirkadat sztárjával, a műsorvezető Colleen Peckkel. Összecsapásaik már a műsor létét fenyegetik. Becky kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a jó hírét, az állását, és magát a műsort.

Karácsonyi üdvözlet
http://filmneked.com/karacsonyi-udvozlet/
A magányos hivatásos katona, meghatódva az afgán frontra küldött névtelen karácsonyi üdvözlõlaptól Nevada Citybe utazik, hogy találkozzon a lap feladójával, Faith Spelmannal. Miután megérkezik, Faith családjának szíves vendégszeretetével találja magát szemben, és beleszeret a nõbe.


Mindenütt nő
http://filmneked.com/mindenutt-no/
Melanie Carmichael (Reese Witherspoon) New York egyik legmenőbb fiatal divattervezője, gyönyörű és bájos, ráadásul most kérte meg a kezét a város legkívánatosabb agglegénye, Andrew Hennings (Patrick Dempsey), aki nemcsak vonzó, hanem nagyon gazdag is. Melanie mégis a vőlegénye nélkül utazik haza, hogy falusi szüleivel közölje a jó hírt és ami még fontosabb, vőlegénye megérkezése előtt, a férjétől, Jake Perrytől (Josh Lucas) is el szeretne válni. Ugyanis még azelőtt, hogy nekivágott a fényes nagyvárosnak, hozzáment első szerelméhez, egy borostás, neveletlen, sörvedelő sráchoz.

Ez pedig egy abszolút kedvenc! :)
Anyád napja
http://filmneked.com/anyad-napja/
Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúlban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.