Anglia - 5. nap – október 10.

Még mindig a megfázásommal küszködök, nem vagyok jól egyáltalán, már gyógyszeren élek. Az angoloknál van egy nagyon jó megfázás elleni cucc, jó erős, mert a gyomromat kimarja, viszont tényleg hamar és látványosan lehet tőle gyógyulni. Lassan nekem is sikerül, és még csak meg sem fertőzök senki. 

A gyerekek is lassan helyre állnak, Matte engem még mindig kóstolgat a régi szabálya szerint (őt minden alkalommal meg kell újra hódítani, ebben piszkosul következetes); a türelemszintet megint felcsavartam. Mégiscsak én vagyok a felnőtt, vagy mi. :)

Mivel mindenki jól el van a maga 'dolgozójában' én megint elmegyek szellőzni, ezúttal egészen központi Londonig. 
Megnézem, hogy a Buckingham Palota még mindig áll-e, megnézem az őszies St James Parkot (közben megkávézok), őrségváltást (de most másik helyszínen), Big Ben, Parlament, stb. 
Valahogy nagyon hideg van, nem esik túl jön a sétálgatás, viszont szép felhős képeket lehet megint csinálni. :) Benézek a St Margaret templomba is.
(Londonban még nincs annyira látványosan ősz, mint nálunk, mivel még nem volt eddig igazán hideg.)

Délután újra otthon vagyok, játszunk és némi surlódással és helykereséssel, ez a nap is jól végződik, és újra igazzá válik, hogy jobb, ha kimondod, ha valami aggaszt, mert csak úgy lehet továbblépni és normális együttműködni.

A mai londoni képeket itt találjátok: