Karácsonyi ajándék

Idén jó időben beszereztem a karácsonyi ajándékomat (a húsvétit elszúrtam - Zoránról lemaradtam), főleg hogy egy nagyon jó e-mail várt itthon, ebből idézek, aztán nem lesz nehéz kitalálni, mi az ajándék.


"Kedves bbernoka!
Ígéretünkhöz híven először Téged tájékoztatunk az év végi koncert dátumáról.
2013 december 21-én rengeteg technikai újítással, minden eddiginél látványosabb show-elemekkel, világsztárokkal és vadonatúj zenei tételekkel kiegészülve újra színpadra áll a HAVASI Symphonic Aréna Show.
A Második Felvonás - Világsztárok az Arénában
Talán a 2012-es év egyik legnagyobb meglepetése volt Havasi Balázs koncertje, hiszen az utolsó hetekben már képtelenség volt jegyet vásárolni rá.
Köszönjük szépen Nektek ezt a hatalmas érdeklődést. Ez a siker tette lehetővé számunkra, hogy megalkossuk a show folytatását, a Második Felvonást.

Idén olyan világsztárok és zenei egyéniségek állnak majd színpadra a már ismert szólisták mellett, akik korábban még sohasem zenéltek együtt, és akik közül sokan először járnak majd Magyarországon.

A sikernek, és Brian Burke-nek, a show rendezőjének köszönhetően Oscar és Grammy-díjas művészek érkeznek Budapestre decemberben.

Folyamatosan jelentkezünk majd újdonságokkal és információkkal az év végi koncerttel kapcsolatban.

Premier: az első ARÉNA Live video

Elsőként a tavalyi koncert nyitótételét szeretném megosztani Veletek, remélhetőleg kellemes emlékeket felidézve azokban, akik jelen voltak.

http://www.havasi.eu/hirlevel/base/click?url=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2FXiaeirtBYXQ&email=bbernoka%40gmail.com&emails_id=48

15% kedvezmény a rajongóknak

Idén is megismételjük azt a sikeres akciót, melynek keretén belül április 25 és május 10 között 15% kedvezménnyel lehet megvásárolni minden egyes jegyet.

Mivel a hivatalos kampány csak május 3-án indul, így először a rajongóké a lehetőség a legjobb helyek kiválasztására, és a kedvezmény érvényesítésére...."