Visszatekintő

Most, hogy nagy dózisú magneb6-tal tuningolom magam és igyekszem minél előbb újra összehorgolni a szétszakadt csipkeszerű idegrendszeremet, felsejlik ez-az az elmúlt 22 napból. 
A november sem volt kutya, de az igazi megpróbáltatás az decemberben jött sok fronton. 

Először az jut eszembe nagy tanulságként, hogy ki KELL használni az ajándékba kapott trenya-napokat. Ki emlékszik arra, amikor azt írtam, hogy egy egész vasárnapon át csak a Terápiát néztem meg aludtam, aztán este 6-kor rámjött az Egészséges leszek 6 perc alatt című projekt? :) Nem rémlik ugye, mert rég volt bizony. Én sem emlékszem. Csak arra, hogy hiányzik.

Az ellenőrzésről sokat írtam és sokat is beszéltem. Mostanra lezárták, ezt-azt elárultak belőle telefonban, de majd 3-án megküldik. Aztán 5 nap alatt eldönthetjük, hogy elfogadjuk-e vagy kifogásokat kreálunk. Az irat elmegy a rektorhoz. Eddig ismert a történet, tovább nem tudom. De igyekszem erre nem gondolni. Ha mázlink van, két éven belül nem jönnek. Tengernyi fogadalmam van 2013-ra, nem kevés jut ebből munka területre is.

Ezúton is köszönet azonban mindenkinek, aki az elmúlt időszakban nem rágott be rám, ránk, mert nem lehetett könnyű velem, velünk :)
Aztán köszönet annak a nem kevés jóléleknek, amelyiktől először jött egy-egy csokis fánk. Egy másiktól jött itt-ott mandarin. Aztán egy másik esténként meleg vacsorát hozott vagy csinált melegszendvicset. Aztán volt, hogy a folyékony lélekerősítő jött bögrében. Vagy a palacsinta. De nem feledem a szmájlis islereket sem. Aztán egy napon érkezett stílszerűen egy kibelezett Elsősegély dobozban nem kevés házi krémes, de tényleg házi - és igen, elsősegélyként. -  Most belegondolva lehet, hogy valahol itt kéne keressem az adventet és a jóságot. De ide teszem Havasi Balázst is (még akkor is, ha a koncertre is a Nagyvárad térről rohantam), és ide teszem a gyönyörű burgundi színű táskámat, amit Etelka motiválására értem el. Szóval KÖSZÖNÖM :)

Tegnap még szétesve rohantam a városban és próbáltam mindazt intézni, amire hetek óta nem futotta hol időből, hol erőből, hol másból.  Ma délelőtt még újabb kört rohantam. Aztán egy óta itthon vagyok, a karácsonyi takarítást elintéztem 5 percben, de ha hozzászámolom a porszívó elő-utópakolását, akkor legyen 10 perc. Nem vagyok rá büszke, de most erre futotta. A mosógép még mindig/megint megy, a vasalatlan lassan maga alá omlik. De délután elterültem és csak úgy voltam a plédek alatt a meleg teámmal. És égnek a mécsesek meg mennek az illatok. Ja, azért egy túrós kuglófot csináltam. A fele már oda van :) és szól A zongora. :) Most bontottam ki végre a 9-én szerzett kincsemet. Még ajándékokat kellene csomagolni, de majd inkább holnap.
Most csak úgy vagyok, de legalább érzem, hogy vagyok. :)