Búcsúajándék - 2.

A 2-es számú borítékom egy színházjegyet rejtett, pontosabban csak a foglalást.

És azt hiszem, sőt akkor is sejtettem már, hogy ez a best ajándékom :)) Erre nagyon-nagyon régóta vágytam, sokat is volt téma és csak megkaptam :))

Azt már szerintem írtam, hogy nagyon-nagyon drágák a színházjegyek, vannak helyek, ahol lehet venni (elvileg) olcsóbban, de nem a legjobban futó darabokra és ami akciós is 20 font, tehát ki lehet számolni...

Na, és milyen darabra volt a jegy? :)

Az ám, NYOMORULTAK! :))
Mivel postán ki kellett volna érni a jegynek (ki is ért, csak tegnap délben) pár nap alatt és 10 napig vártuk, R felhívta őket szerdán, hogy problem van. Mondták, semmi gond, nyomtatnak újat, előtte átvehetem. Így lett névre szóló jegyem (Bernie Pencz), bár nem találták meg elsőre, mert elég bonyolult volt a dolog, hogy ki vette, de én mit akarok, stb. 
Na ezekután kiderült, hogy míg én Londonban bóklásztam és itthon volt a postán küldött jegy, J is telefonált a színházba, hogy akkor mi is van :) 

Kb. már 2 órával az előadás előtt a környéken voltam és átvettem a jegyet, hogy biztosak ott legyek :)

Jaj, nagyon nagy élmény volt és nagyon vezető élmény mind színházasdiból, mind amúgy.

Mert bár ez a musical úgy tökéletes, ahogy van, mert remek zene és minden nagyobb szereplőnek igazán jó dalai vannak, de azért csak elő kell adni valahogy.

Az S sorban ültem a földszinten és a 13-as széken, tehát gyakorlatilag full középen. Persze az arcokat innen már nem tudtam kivenni, de ahogy énekeltek, az jött... Behunytam a szemem és csak jött belém a zene, jött belém a hang és teljes K.O. :))

A rabja lettem nagyon kevés hang után. Elképesztő volt játékra, hangra, meg úgy ahogy volt. Tökéletes. Jól megríkatott :)
Bár ez nem angolul van, de a hang az hang :) http://www.youtube.com/watch?v=07QgpB8pNqA&feature=fvwrel

Ő is nagyon jó volt. Kicsit olyan Szilveszteres mozgású volt, (Szabó P. Sz.), de nagyon bejött amit csinált. Hangra is nagyon bejött, ez is zseni :)
Egy gondom volt és igazából nem is vele, nagyon bénán csinálták meg, amikor leugrik a hídról, nem ő ment le, hanem a híd ment föl mögött (gondolom nincs süllyesztő), hatástalan maradt így a nagy jelenete, pedig ő jó volt.

Ő is jó volt, főleg amennyire időnként a Mariusokat képesek "beválogatni" úgy rémesre.

A lányok időnként halványabban muzsikáltak, főleg Eponin-tól többet vártam volna, de azért jó volt.

Az igazi bájos megint a kis Gravroche volt :) 

Enjolras is jó volt, bár aki a jubileumin volt az nagyobb kedvenc.


Most így első másnaposságom idején ennyi ugrik be hirtelen, élőben majd lehet, hogy jobban megy :)