2 hét múlva

Két hét múlva megint repülőre ülünk és több tonnányi cuccal és két gyerekkel elszállunk. Ezután most következhetne valami mesés üdülőhely, de nem az jön: Pázmándfalu - Abda-Győr, és osztrák repülőtér (és R nem jön).

J családi házát kell kipakolják - és igen, erre az otthoniak úgy tűnik nem képesek (nem akarnék ide most más jelzőt keresni), innen kell menni 2 gyerekkel meg a bébicsősszel, ezért a vonulat. Bécsbe érkezünk és onnan jövünk haza, jelenleg máris megkezdődött a program változása, bár igazából már sokadik verziónál tartunk amúgy is az elmúlt hetek fejleményei szerint.

Bonyolult családi felállás (egyelőre úgy tűnik, hogy ami fix, az az időpont, mert a repülőjegy (eddig még ) változatlan: május 30-június 13.), jelenleg úgy van, hogy a csimótákkal én K-nél leszek Pázmándfalun és a hétvégéken Bögötén (csak én). Jelenlegi elképzelés szerint Pest és ami ezzel jár, most kimarad.
Szó van arról, hogy a második héten már nincs pakolás és akkor elvonulunk valahova - de ebben még nem hiszek, majd ha már ott vagyok :) (ismerve a családot, az a biztos, ami már elmúlt :) )

Ja, és a nagyi jön velünk vissza júniusban...


/arról még nem tudok, hogy amúgy nyáron megyek-e haza vagy mi hogy lesz még - kivel mikor tali legközelebb/