Rebecca

Most nem a Manderley-s Rebeccáról lesz szó, hanem Robert első leszármazottjáról, aki 12 éves, oltári és halálosan lusta és Írországban lakik az anyukájával, időnként érkezik Beckenham-be + Robert-hívő... de lehet, hogy leginkább Harry Potter-hívő...
1-jén érkezett este (most először repült egyedül stewardess felügyelettel) és tizenakárhányadikán megy haza (ott 2 hét a tavaszi  szünet).
Hangját alig hallani, ami eddig feltűnt belőle, hogy nem pakol el maga után (vagy csak fél útig), nem fürdik, alig beszél és ha játszik a picikkel - félő, hogy valamelyiket agyonfekszi, óh, és szőkés-vörös kócos hosszú haja van (írhatnám azt is, hogy hullámos és szép - de leginkább a kócos=fésületlen a legtalálóbb kifejezés); és szeplős, fogszabályzós. Megvan a kép?
Magas sarkú cipőben jött.

Ami még feltűnt, hogy mindig visz magával egy rongyosra forgatott Harry P-kötetet meg egy botot. Ez a bot kíváncsívá tett, főleg miután láttam, hogy miután elkergette R fogat mosni, oda is vitte. Óh, tán varázsol vagy mi a csudát csinál vajon?

(Többen) tudjátok, hogy én aztán Harry P-témában tüsszögök, sőt gőzöm nincs az egészről, volt néhány kudarcba fulladt kísérletem, hogy na most, most megnézek egy részét.... 5 percnél tovább nem tartott (főcímmel együtt)...

De most a botnak utánanéztem:



http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20110720-mukodo-varazspalca-a-csalad-helyzetet-mutato-ora-a-harry-potter.html