Az elmúlt napok

Nos, mivel Bandi már 3 napja vezeti a blog éllistáját, gyorsan írok pár mondatot az elmúlt napokról.

Folyamatos versenyfutásban próbálok lenni a rövid itthonlét alatt és egyelőre elég elképzelhetetlennek tűnik, hogy holnapután ilyenkor már újra a Stone Park A-i lakban töltöm az éjszakát.
Az itteni életvitelből is ki vagyok esve, csütörtök reggel nézegettem a Ft-ot, hogy vajon melyik mi is... és mennyit (nem) ér. Erre nem vagyok túl büszke... Ráadásul időnként mindenféle aprópénz kerül a pénztárcámba, cent, bani, pennny, forint mind-mind akad... - mindez nem segíti túlzottan a tájékozódást :)

Szóval mindjárt megint vége, sok találka van mögöttem és még mindig van :) És mennyi embert kellene még felhívni... És hányan vannak, akikkel annyira jó lenne találkozni, de nem sikerül... :(

Szóval pénteken csak hazajutottam valahogy miután buszcsere volt Veszprémben és egy ökör beszólt. Elkezdtem a hosszantartó és bőségesen laktató étkezéseket :) 
Aztán rohant az idő, még mindig nem fogtam föl, hogy a keresztgyerekeim bizony megnőttek nem kicsit :)
Aztán jött a nyúl meg a vonat is, hogy visszahozzon... Aztán jobb szerettem volna, ha a mai nap soha nem ér véget...
Aztán talán most először 6 locsolóm volt (tegnap 2 - bár ezt ki kellett provokálni), ma 4 :) és még a hajam az bírná... ;)

Nagyjából itt tartok :)

óh, és még egy nagyon fontos: a kívánságlistámról (tudjátok a bookline-osról) egy könyvet már is megkaptam, amit talán a legjobban vágytam: Abraka babra... - akinek nem nagyon rémlik erről semmi, hamarosan majd részletesebben is ismertetem, miért is akartam ezt nagyon :)) Ja, és egy könyvet pedig megtaláltam itthon, tehát az már nem is álom :)