Újra

Ma szombatolok, akár azt is mondhatnám, hogy sabatolok :) Ezen a héten kettő szombat és kettő vasárnap lesz :) Hogy miért?
Lement a hétvége rendben, sőt nagyon is rendben (talán mert minden az én ritmusomban történt, az éjszakák és a nappalok is, senki nem zavart be...), ma és holnap a hétvégi szabadnapjaimat töltöm. Persze az éjszakákat azt nem tudom miként sikerül kompenzálni :)

A hétvégét (plusz pénteket) mindenki ép bőrrel és elmével megúszta :) Szombat délutántól nagyon szép idő volt, százágra sütött a nap és kb 20 fok lehetett. A fák rogyadoznak a millió kis virágtól és néhány házzal odébb rogyadozni fog egy tulipánfa a gyönyörűszép tulipánjaitól. Arra szoktam menni a buszhoz, mindig megcsodálom már bimbós állapotában is. A hétvégi napsütéstől sokat nyiladoztak, pár nap és mesebeli lesz, mutatom majd :) Otthon - Bögötén - is van egy hasonlónk, de szegény nem tud ennyire kivirulni sosem.

Tegnap hétfő lévén J itthonról 'dolgozott', plusz este még angol-tudományoskodás, plusz Alex szülinap (napközben), így igazán vártam már a mai napot... :)

A hétvégén elmaradtam e-mailekkel és face-tudománnyal is, igyekszem pótolni szerintem már ma, közben csak egy-egy idézet megmentésére futotta :)

Dolgozzatok, pihenjetek és varrjátok a kokárdát :)