Tél van

... kezdem érteni miért ijesztegettek annyira a januári (és februári) angol hideggel... mert bizony pár napja reggelente kemény fagy van (sokáig tartó igazi hóharmat - ami amúgy csodaszép) :) Aztán melegszik az idő, tiszta, ragyogó napfényes idő (szinte pulcsis), ami tart kb délután 3-ig, aztán kezd hideg lenni, igazi, metsző hideg (szél nélkül).

Ettől a benti éjszakák is fagyosak, így aztán ma este döntöttem, ideje az új barátot beengedni mellém :) Igen, a karácsonyra kapott kedves társról van szó, akitől pillanatok alatt minden átmelegszik  ;) (korábbi post-ban lásd a képet)

Eszembe jutottak a gyerekkori hideg esték, amikor anyukám a kályhánál melegítette a takarómat, hogy bele ne fagyjak az ágyba :) Reggel - amikor még nem volt központi fűtésünk, csak a konyhán volt meleg, az előszobában kihűlt- dzsekimet melegítette ugyanígy :) Fagyos gyerek voltam mindig is, bezzeg ha lett volna ágymelegítőm ... :)

Nyilván mindenki fázik, mert rengetegféle melegvízes ágymelegítő akármit lehet itt kapni, itt van némi ízelítő: http://www.hotwaterbottle.org.uk/
http://www.lovehotwaterbottles.com/