Vidéken

Tegnap kikocsikáztunk vidékre, először nem tudom hol voltunk helyileg, mert igazából azért mentünk, mert R egy korábbi  munkatársa a párjával nyitott egy kis kajáldát. Mind azt hittük, valami kis hangulatos vidéki, aranyos kis fogadó lehet, na nem... valami kis útszéli evőhely volt, de még mind élünk, úgyhogy igazából nem volt rossz :)
/Hozzátartozik a történethez, hogy eredetileg úgy volt, hogy csak ők mennek én meg itthon pihenek és élvezem az amúgy ritkaságszámba menő csendet és gyerekmentes övezetet. De a bojler(+kazán) megadta magát és se melegvíz se fűtés, így gondoltam nem annyira ígérkezik relax-nek a szombat, úgyhogy mégis velük mentem.
Korán akartunk indulni, de most valahogy a 6 helyett minden gyerek 8-kor ébredt (nem tudom, hogy ezt hétközben miért nem lehet előadni? :)) ) Mindenki bent ült a kocsiban és igen, R, mivel férfi - nekiállt gps-t programozni kb 15 percig.... és ahogy később kiderült hosszabb úton mentünk, mintha térképet néztünk volna :) /


Utána elmentünk Ashfordba, egy Outlet-be, amit valahogy úgy képzeljetek el, mint Pandorfot - aki már járt ott. De itt a link is: http://www.ashforddesigneroutlet.com/
Áh, na ez egy jó hely, bár veszélyes is, viszont tény, hogy 40 %-kal olcsóbban ritkán lehet tényleg jó minőségű (márkás) cuccokat kifogni és ráadásul szezonban. Így nekem is lett egy nagyon szép GAP-os mellényem, aminek nagyon örülök, mert itt a fura időjárás miatt a vastag mellény tűnik a legjobb megoldásnak a reggeli és a déli bölcsi-túra során; meg a délutáni kerti játszásban.
Ashfordban már különváltunk és időnként találkoztunk - pl a kávézóban egy isteni kávéra és muffinra, jaj de jó is volt :)

Azt is mondanám még, hogy Canterbury megyében van Ashford, így igazán szép angliai vidéki helyeken mentünk át és szerintem ősszel ez igazán, igazán gyönyörű!!!! :)) Elmentünk a Canterbury katedrális mellett is, oda hamarosan vissza fogunk menni Judittal mert ő már volt ott pár éve és szép emlékei vannak, nekem meg nagyon tetszik és a kötelezően megnézendők közé került a listámon :)

És hát igen, holnap Halloween, ennek jegyében találkozni lehet néhány jelmezes őrülttel, aki így járkál :) vagy éppen üzletekben állnak szoborszerűen és az ember halálra rémül :)) nagyon vicces :)

Mára az a tervem, hogy tényleg kellene tanulni, meg fel kellene avatni a mellényt a Parkban és járkálni egyet itt helyben :)