6. nap - október 4.

Kedd
Ma megint a nap nagyrészében csak én és a törpék, hol bölcsiben, hol gyerekklubban.
A gyerekklub az egy jó dolog, másfél órásak és mindig tematikusak és korosztály szerint vannak. Ezen a napon kétszer passzoltam le Alexet (a szülők Faro-ban), délelőtt kalózos volt, délután meg Teddy maci piknikje - mindkettőre elmentem volna nagyon szívesen.

Közben Matt tovább pöttyösödik, estére kiderül, hogy ezek fertőző pöttyök, de nem lehet csinálni vele semmit, várni kell amíg elmúlik.
Délután még lemegyek egyedül a partra - gondolom hogy utoljára, mert ugye másnap Sevilla és utána nap meg véget ér a holiday.
Este egy helyi portugál étterembe megyünk, iszonyatosan jó kaja volt és még istenibb sangria, közben már némulok, nincs semmi hangom, csak tátogok....

de várom a holnapot.... :))

közben este még letévedek végre a felnőtt szórakoztató egységbe, ahol musical est van :)) irtó jó volt, közben szidom magam tovább az elszalasztott Abba est miatt, mert ugyanezek csinálták.
Van egy blokk szórakoztató személyzet, aki nappal a medence mellett ugrabugrál, kora este a gyerekeket szórakoztatja szőrös állatoknak öltözve, még estébb meg tök jó műsorokat csinálnak - és erre utolsó pillanatban jövök rá....