Angolságosdi

Azt már írtam, hogy minden héten kétszer megyek angolra és mindig 2 teljes órát (fél 7-fél 9).
Múlt pénteken voltam szintfelmérőt írni, és máris mázli volt, mert épp indult a csoport. (pénteken volt egy ilyen kérdés a kérdőíven, hogy mióta élek itt: 1 napja - ez nagyon tetszett mindenkinek :) én meg még azt sem tudtam, hol vagyok :))

Az iskola Bromley-ban van: http://www.bromley.ac.uk/ itt mindenfélét lehet tanulni.

Szóval megtaláltam elsőre a termet, és majd elájultam, mert rengetegen voltak bent, és még közben is jöttek, de a világ minden tájáról. Közben kiderült, hogy 2 csoport lesz, de még egyenként is nagyon sok.

És itt az van, hogy minden csoportnak két tanára van, egyik van hétfőn, a másik meg szerdán. Én némi keverés-kavarással Mike csoportjába kerültem, a másik tanárom Clare (ha jól emlékszem).
Fura lesz, mert nagyon sokan vagyunk, másrészt meg mindenki mindenféle szinten, kíváncsi vagyok nagyon, hogy itt hogy tartanak órát, állítólag könyv nincs is, mindig valami lapokat adnak majd, és lesz diákigazolványom is  :) bár mégmindig nem értem, hogy kell-e fénykép, vagy ott csinálják :)

Ami még a döbbenet: olyan tábla van, hogy ír a tanár a "táblára" és az gyakorlatilag úgy csinál mint egy monitor, tehát a gépbe kerül ami a táblán van. csak néztem :)) a modern írásvetítő :)