Nyaralás

A vége felé közeledünk egy nyolcéves leányka nyaralásának és az elmúlt pár napban végigvágtattuk azt a tervet, amit nagyjából kitaláltam és még maradt is a talonban néhány cucc... :)
Ahhoz képest, hogy gyakorlatilag kb egy hét alatt eldőlt, hogy mégiscsak jönne Budapestre, elégedett vagyok.

Állatkert, Duna-part, Mozi (Micimackó), Meki, SHOPPINGOLÁS, MOZGÓLÉPCSŐ, képeslapvásárlás-írás-feladás, Bazilika, Rózsa-fagyizó, hajózás, stb.... mind megvolt és jól is sikerültek, pedig a vacak időjárás nem egyszer nem tett bennünk próbára. És a kiscsajnak olyan Budapest-táskája van és úgy tud vele vonulni meg létezni, hogy szerintem minimum díszpolgárrá kellene avatni :)

Holnap még előttünk áll egy hosszú vonatozás (ezek előtt még időben felkelni, odaérni pont jól nem túl korán, de még helyünk is, jegyünk is és kajánk is legyen), remélem nem lesz gond.

Ez volt a második nyaralása nálam :) és sok dologban máris vannak hagyományaink, de ez titok :)

Köszi Gréti az elmúlt napokat és élményeket :)

"A szeretet két ember között azt jelenti, hogy a másik öröme, jó érzése fontosabb, mint az enyém. A szeretet szívesen vállalt áldozatokkal jár, utólagos számlabenyújtások, megbánások nélkül. A szeretet - ha már megszűnt is - visszaragyog a múltból, mint az élet legfontosabb ajándéka. Még egyszerűbben: a szeretet annak az öröme, hogy a másik a világon van." Popper Péter