Kevés m2, temérdek cucc

Mindig mondtam, hogy nem az a kihívás, ha egy nagy lakást kell berendezni, hanem ha egy kicsit.... Mert a kicsiben mindig mindennek meg kell legyen a helye, egyébként máris káosz lesz.

26 m2 - ennyin élek évek óta egyre több cuccal és egyre maximálisabb helykihasználással.... Hónapok óta selejtezek és settenkedek sötétben az udvari szemeteshez, hogy minél több mindent elrejtsek benne a heti 2 kukaürítés előtt :) De valahogy kevés haszna lett, mert most, hogy elkezdtem kiszedni egyik másik szekrényből ezt azt, úgy érzem elárasztanak a kaspók, kosárkák, gyertyák, mécsesek, stb, stb.... Mikor lett nekem ennyi kaspóm?! Egyik szekrényben, másik szekrényben, szekrény tetőkön, hátra becsúszva itt és ott... Meg a kosarak!!! te jó ég! és még a fémdobozokról nem beszéltem. :)) Aztán jönnek majd a bögrék, mert hiába vittem be már néhányat kb 2 éve az Intézetbe, valahogy duplája került hozzám új formában...
Áh, és a párnák, díszvánkosok, meg még ki tudja mi nem kerül elő a következő napokban - de majd elmesélem :)
A táskáimról már meséltem? és a papírtáskákról? Bizony, mert azok is ott lapulnak még a szekrényben szép csöndben, remélvén hogy rájuk nem kerül sor :)

Ha majd egyszer visszatérek és új lakás után kell néznem, hát nem lesz könnyű dolgom. Megsaccolni sem merem, hogy vajon hány dobozba fog mindez beférni :)