költözés

 Napok - hétfő - óta csomagulunk. Zörög a kartondoboz és a csomagolós ragasztó idegesítő hangja hatol a lelkemig. Az egyik legrosszabb hang, amit ismerek. Nem vágyott költözés, ráadásul szétszakítottak is lettünk (a csapat nem egyben megy).

Tájkép csata közben: a valahova volt legtágasabb, legvilágosabb irodám - szerintem eddig ezt szerettem a legjobban, pedig '99 óta volt néhány:

Nem is tudom mit mondjak. Nehéz. Nincs öt éve (és szerintem nem is lesz), hogy átléptem ennek az épületnek a küszöbét. Azóta jogutódlással sorra változtak a munkahelyeim. Mától a negyedik nevet viselem. (és mivel épületet is váltunk, csak a szék és a gép megy velem, meg a lomok - a szépségek nem)

Nem a kihívás határozza meg, kik vagyunk és mivé leszünk, hanem az a mód, ahogy szembenézünk a kihívásokkal. (Richard Bach)

(Egyelőre) nem viselem jól a változást (kihívást)... talán attól sem, hogy most több fronton is erőpróba van (csak az van) és egyik fronton sem teljesítek jól. Közben még mocorognak bennem a színházi elvonási tünetek is, amik majd jobbak lesznek legalább, de egyelőre még hiányzik a heti dózis, bár nem tudom, hogy lehetne kibírni a 37 fokban ezeket - főleg az embereket. ;) túl sok bennem az érzelem, a nem jó érzés, és ezeket most nem tudom a javamra forgatni, rém egyedül vagyok magammal, közben minden kanyarban jön még valami.

Az épület hátsó része, ahol sok ablakot bejelölhetnék, mert ha jól számolom a mostani volt a negyedik irodám a négy és fél év alatt:

Ma reggel még akartam egyéb fotókat is készíteni, de felgyorsultak az események. Olyan ragtapasz letépős volt. 🥴 Egy órával előbb jöttek a cuccért, alig volt lehetőség újra elbőgni magam, pedig úgy érzem, hogy két napja mást sem csinálok... Nagyon gáz vagyok. 🙈🤭
Szóval átcsörtettünk, körbeszörnyülködtem a szobát és csak leültem.

Aztán megláttam a megviselt növényeim feje tetejét a dobozok fölött és erőt vettem magamon. Elforgattam az asztalt, loptam egy kisasztalt a folyosó végi lerakatban, és elrendeztem őket..
Az asztal másik végén is van néhány. 😍 de azt már nem fotóztam.
Ő egy mentett, nagyon megszerettem. A legtöbb növényem örökölt vagy befogadott. 

Ennyire volt a lelkem ma képes. 
Közben feltérképeztük a stratégiai pontokat, aztán elrongyoltam a vasútállomásra.