Sevenoaks

Ahogy az előbb írtam, vendégünk van, akit valahova el akartunk vinni, leginkább vidékre, hogy lássa a nagy London mellett a kintibb részeket is. Jött is szívesen, márcsak el kellett dönteni, hova legyen az út.

Mivel Jutkával szüntelen színházba vágyunk, gondoltuk a művész úrral ellejtünk Londonba valami puccosra. De azt mondta, inkább menne vidékre. Puff.

Elsőre Churchill-ház jutott eszünkbe (tudjátok, múltkor voltam ott - Chartwell néven fut), és mellé még feldobtuk Sevenoaks-ot, ami amúgy egymagában nem nagy szám, de van egy vadaskert féléje és az őzeket lehet etetni répával. Na, én itt már voltam, akkor sem hozott lázba nagyon.
Dehát a fiatalember ezt választotta, hát odamentünk. És vittük a répát. Lelkes volt a drága, lelkesebb mint az elmúlt napokban bármitől :))
A répa hamar elfogyott, kávéztunk még kicsit az amúgy kihalt városban (pedig szép hely), és tovább mentünk Otfordba, ahol annyi a látnivaló, hogy tündéri hely.

A sevenoaks-i képek itt nézhetők: https://picasaweb.google.com/113055242432803558965/Sevenoaks?authkey=Gv1sRgCK2K2Zb4tof9HA