Karácsonyi műsor

Hét elején hazaküldték Alex-től a dalokat, amiket a karácsonyi műsorhoz kell gyakorolni (vagy megtanulni - ez nem teljesen világos, márpedig nem mindegy...) - az iskolához képest meglehetősen korán, hiszen 9-én lesz a műsor.

Na, amin igazán meglepődtem, hogy három nagyon-nagyon különböző dal, jó, a karácsony közös bennük, de amúgy... Éééés, próbáltam hozzá az 'eredetit' megtalálni, hogy talán dallammal tanuljuk, de nem volt két egyforma szöveg, olyan főleg nem, amit adtak...

Mutatom a dalokat:
Feliz Navidad: https://www.youtube.com/watch?v=xMtuVP8Mj4o
Mondjuk itt a szöveggel nagy gond nem lehet, csak el kell találni, hogy a három váltakozó sorból épp melyik jön. :)

O little town of Betlehem: https://www.youtube.com/watch?v=sI7_TGZaOIE

O come all ye fatithful: https://www.youtube.com/watch?v=bcJYW1oN6fw
Azt hiszem, ez tetszik a legjobban.

DE! Ez még mind semmi, mert a kicsi is megkapta a szerepét, hogy pontosan idézzem: Ő lesz A(vagy gondolom egy a sokból) Grumpy Camel, ami annyit tesz, mint zsémbes, rosszkedvű teve.
Egy hűhát, azaz wow-t tudtam kinyögni, ami mindig beválik, mert őszintén szólva soha nem gondoltam még arra, hogy valamelyik teve is morgott volna, amikor a három királlyal mentek, de miért ne...? :)
Aztán eszembe jutott az Igazából szerelem egyik jelenete, amikor épp a karácsonyi előadás szerepeiről mesélnek a gyerekek. :) És a film végén meg egy, vagy A polip alig fér be az autóba. Ez (is?) Anglia. :)

Bár azt sem értem, hogy miért minden évben ugyanazt kell előadják millió újragondolásban, amikor annyi szép karácsonyi, vagy szimplán szép történetet lehetne megnézni és foglalkozni vele.